Ο αφιλόξενος δρόμος τελείωσε για την “Ζωζώ”

Στο κέντρο της πόλης, αργά το βράδυ, στης 12 Αυγούστου 2021 βρέθηκε η μικρή ”Ζωζώ”! Περίπου τριών μηνών, ελαφριά χτυπημένη από αυτοκίνητο. Ο φόβος της, ήταν πολύ περισσότερο σοβαρός, από τα ελαφριά χτυπήματα που είχε. Ένα μικρό γατάκι, απροστάτευτο στο κέντρο της πόλης και ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένο, είναι λογικό να το έχει κυριέψει ο φόβος.

Έτσι λοιπόν, αφού είδα ότι τα τραύματα ήταν ελαφριά όταν φτάσαμε στο γατόσπιτο, εστίασα στο να κάνω την μικρή να νιώσει ασφαλές και να μπορέσει να ηρεμήσει από τον πανικό.
Στην αγκαλιά του θείου Σάκη έχουν βρει γαλήνη πολλά αδέσποτα γατάκια! Η ”Ζωζώ” λοιπόν, είναι ένα από αυτά.

Σε λίγες μέρες ανάρρωσε. Δεν ήταν κάτι σοβαρό ευτυχώς. Γνωρίστηκε και με τα υπόλοιπα ψιψίνια στον γάτο-χώρο. Πολύ καλός χαρακτήρας και διακριτική.
Η ”Ζωζώ” ανάρρωσε και φιλοξενήθηκε κοντά μου από τον Αύγουστο που την βρήκα, μέχρι και τον Νοέμβριο.

Η μικρή ταξίδεψε στην Γερμανία στης 21 Νοεμβρίου 2021, όπου πλέον είναι σε ένα πολύ όμορφο σπίτι, με την καινούργια της οικογένεια που την υιοθέτησαν.

Η ”Ζωζώ” θα ζήσει μία ονειρεμένη ζωή!…και ο θείος Σάκης χαίρεται πολύ για αυτό! Ο αφιλόξενος δρόμος τελείωσε για την ”Ζωζώ” γιατί ο θείος Σάκης άπλωσε τα χέρια του την στιγμή που η μικρούλα είχε μεγάλη ανάγκη από βοήθεια.

Οι φωτογραφίες σου εδώ στον γάτο-χώρο ”Ζωζώ” μου, θα μου θυμίζουν κάθε δευτερόλεπτο από την στιγμή που σε βρήκα στον δρόμο. Και θα γεμίζω από χαρά και δύναμη, καθώς θα βλέπω την όμορφη ζωή που θα έχεις από εδώ και πέρα στο υπέροχο σπίτι που ζεις!!!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

spot_img
spot_img

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΣΑΚΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΕ και αυτο