spot_img
spot_img

Η Simone και ο Aris από την Αυστρία, επισκέφτηκαν το γατόσπιτο!

spot_img

Πάντα, είναι μεγάλη η χαρά μας, όταν οι καλοί μας φίλοι και υποστηρικτές του TheiosSakis.gr, επισκέπτονται το γατόσπιτο του θείου Σάκη, να γνωρίσουν τον ίδιο προσωπικά, αλλά και τις γάτες που φιλοξενούνται εδώ!

Είναι μεγάλη τιμή για εμάς, και μεγάλη ψυχική ανταμοιβή, όταν άνθρωποι από Ελλάδα και εξωτερικό, γνωρίζοντας τον θείο Σάκη από το διαδίκτυο και ξέρουν πολύ καλά τον αγώνα του προς τις αδέσποτες γάτες, συνδυάζουν μέσα στο διάστημα των καλοκαιρινών διακοπών τους, να αφιερώσουν χρόνο, να έρθουν να μας γνωρίσουν από κοντά!

Η μεγάλη έκπληξη

Στις 17 Αυγούστου 2023, ήταν μια μεγάλη έκπληξη για εμάς και τον θείο Σάκη, και είχαμε μεγάλη χαρά που θα γνωρίζαμε από κοντά δύο πολύ καλούς φίλους μας από την Αυστρία. Και συγκεκριμένα από το Linz.

Όπου διατηρούν μία οικογενειακή επιχείρηση με πολύ όμορφες γεύσεις από την ελληνική κουζίνα, την Taverna ouzeri ”Aris”. (Österreich / Linz). Η Simone και ο Aris βρίσκονται σε διακοπές στην πόλη μας στην Καβάλα. Είναι δύο άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα στον αγώνα του θείου Σάκη. Και έχουν πολύ μεγάλη αγάπη και νοιάζονται για τις αδέσποτες γάτες. Στην συζήτηση μας, έγινε αναφορά σε πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά.

Μιλήσαμε για δυσκολία επιβίωσης αυτών των πλασμάτων στον δρόμο. Και φυσικά έχουν δει εικόνες και οι ίδιοι κάνοντας βόλτες στην πόλη μας. Όλοι μας έχουμε τις ίδιες σκέψεις.

 Να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα για αυτά τα ζώα.

Αναφερθήκαμε φυσικά, στις μεγάλες σκέψεις, το μεγάλο όνειρο και όραμα του θείου Σάκη, για έναν καλύτερο, μεγαλύτερο και άνετο γάτο-χώρο που θα μπορέσουμε να σώσουμε περισσότερες γάτες που έχουν μεγάλη ανάγκη βοηθείας.

Αργότερα, ήρθαμε και στο γατόσπιτο, η Simone και ο Aris ήθελαν πολύ να δουν τον μικρό γάτο-χώρο μας, που από εδώ έχουν σωθεί πολλά ζώα, που ήταν σε ανάρρωση, φιλοξενία, και βρήκαν πολύ όμορφα σπίτια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Και βέβαια, κάποια μένουν μόνιμα εδώ.

Οι αδέσποτες γάτες του θείου Σάκη

Οι αδέσποτες γάτες του θείου Σάκη, τους υποδέχτηκαν με πολύ μεγάλη χαρά, και έτρεξαν στην αγκαλιά τους, κι εμείς πλημμυρίσαμε από συγκίνηση, βλέποντας την αγάπη των δύο φίλων μας προς όλο τον αγώνα του θείου Σάκη.

 Η Simone και ο Aris, έφυγαν ενθουσιασμένοι από όλα εδώ στο σπίτι γάτας. Από την οργάνωση, την καθαριότητα, και την φροντίδα των γατών που βρίσκονται εδώ στο γατόσπιτο. Με πολύ μεγάλη αγάπη και εκτίμηση, προς όλον τον αγώνα για τις αδέσποτες γάτες, υποσχέθηκαν πως θα είναι δίπλα μας, όσο μπορούν.

 Και μας διαβεβαίωσαν πως θα μεταφέρουν εικόνες και λόγια για όλα αυτά που κάνει ο θείος Σάκης, σε πολλούς φίλους τους στην Αυστρία.

 Η Simone και ο Aris, είναι δύο άνθρωποι που είδαν τον αγώνα του θείου Σάκη από το διαδίκτυο. Αποφάσισαν να έρθουν να μας δουν και από κοντά.

 Ήρθαν, είδαν…και κατάλαβαν, πως η καρδιά του θείου Σάκη χτυπάει δυνατά για τις αδέσποτες γάτες. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, για τον χρόνο που διέθεσαν ανάμεσα στις καλοκαιρινές τους διακοπές, να επισκεφτούν το TheiosSakis.gr, να μας γνωρίσουν από κοντά, και να δούνε τον μεγάλο μας αγώνα, και να ακούσουν με προσοχή όλες μας τις σκέψεις.

 Σας περιμένουμε να έρθετε ξανά! Θα χαρούμε πάρα πολύ να σας δούμε πάλι εδώ,

 παρέα με φίλους σας από την Αυστρία.

 Simone, Aris, σας ευχαριστούμε πολύ για όλα!!

τελευταια αρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img