Νέα κατηγορία με αγγελίες για τις γατούλες σας στην TheioSakis.gr

0
621

Αγαπητοί φίλοι μου γεια σας.

Όπως είχαμε πριν από αρκετό καιρό, σιγά σιγά στην ιστοσελίδα TheiosSakis.gr θα μπουν νέες κατηγορίες οι οποίες έχουν σκοπό την ενημέρωση, την αλληλοβοήθεια και να γίνουμε όλη μια μεγάλη παρέα στον κοινό μας σκοπό. Να βοηθήσουμε αυτά τα υπέροχα πλάσματα μέσω του “Θείου Σάκη”.

Στην πορεία θα εμφανιστούν κι άλλες ενότητες στις οθόνες σας, όμως τώρα δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να μιλήσουμε γι’ αυτές.

Οι αγγελίες που ετοιμάσαμε στην Siapis Web Media στην TheiosSakis.gr σε συνεργασία με την Aggelies4all.gr έχει να κάνει με τις γάτες των μελών μας, των φίλων μας και των αναγνωστών της ιστοσελίδας μας, που είναι προς υιοθεσία.

Ωστόσο για να δημιουργηθεί μια σωστή σχέση μεταξύ μας σε ότι έχει να κάνει τις κατηγορίες είναι οι όροι και οι προϋποθέσεις για την τοποθέτηση των αγγελίων.

Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτα, παρά μόνο να συμπληρώσετε σωστά το email σας και να μας το στείλετε. Τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά.

Όροι και Προϋποθέσεις

  1. Ένα μικρό κειμένο – ιστοριούλα, για την γάτα. (Παράδειγμα: Το φύλλο της, το όνομα που της δώστε, που την βρήκατε, πόσο καιρό την έχετε, τι βοήθεια της παρείχατε, π.χ την εμβολιάσατε, την θεραπεύσατε).
  2. Πόσο μηνών ή χρονών είναι. (Αν γνωρίζετε την ηλικία της, αν όχι στο περίπου, για να μπει και στην ανάλογη κατηγορία.
  3. Μέχρι 5 φωτογραφίες της γάτας. (Να είναι σε καλή ανάλυση).
  4. Τα πλήρη αληθινά στοιχεία σας – Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση email, τα οποία θα κρατούνται από εμάς και δεν θα είναι προς δημοσίευση.
  5. Στο email θα μας γράφετε τι θα θέλετε να φαίνεται στην δημοσίευση. (Παράδειγμα: το μικρό σας όνομα, το τηλέφωνο σας, το email σας).
  6. Είστε έτοιμοι. Στείλτε την αγγελία σας στο theiossakis.gr@gmail.com και θα την δείτε στην ιστοσελίδα μας αναρτημένη.
  7. Σε περίπτωση υιοθεσίας του, κάντε το κόπο να στείλτε ένα email για να την αποσύρουμε και να μην σας ενοχλούν κι εσάς.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Η ιστοσελίδα TheiosSakis.gr δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν λάθη και παραλήψεις για την τοποθέτηση αγγελιών στην ειδική ενότητα, ούτε είναι δική της ευθύνη η τοποθέτησή τους σε αυτήν.

Η ενημέρωση αυτή, μέσω των κοινοποιήσεων και σε άλλους χώρους στο Facebook πιθανόν θα μας φέρει κοντά σε νέους φίλους, κάτι το οποίο θα μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους.
Κοινοποιήστε την δημοσίευση και σας περιμένουμε όλους…..

Σελίδα στο Facebook

Ομάδα στο Facebook

Θείος Σάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ