spot_img
spot_img

Θείος Σάκης: “Το όραμα μου είναι η υπόσχεση που έχω δώσει σε αυτά τα πλάσματα, από μικρό παιδί”

spot_img

Μεγάλωσα με τις γάτες δίπλα μου. Στην οικογένεια μου και στο σπίτι μας υπήρχαν πάντα αυτά τα ζωάκια μαζί μας. Νιώθω από τους τυχερούς ανθρώπους για αυτό. Από παιδί λάτρεψα τις γάτες. Με λάτρεψαν, και συνεχίζουν και αυτές. Νιώθω ότι η αύρα που εκπέμπω και η αγάπη προς αυτά τα ζώα, την αισθάνονται και εμπιστεύονται τον θείο Σάκη!

Μεγαλώνοντας με τις γάτες έμαθα πολλά για αυτές. Σε ότι έχει να κάνει με την συμπεριφορά τους, τον τρόπο που η κάθε μία ξεχωριστά σου δείχνει την αγάπη της και την αφοσίωση της, τα όρια τους, την σημαντική για αυτά τα ζώα ιεραρχία μεταξύ τους…μα έμαθα και παρά πολλά για τις πολλές αρρώστιες που τους ταλαιπωρούν στον αφιλόξενο δρόμο.

Από μικρός, χωρίς πολλές γνώσεις, προσπαθούσα πάντα να φροντίζω αυτά που είχαν ανάγκη. Το να ζεις με γάτες είναι μία εμπειρία που δεν σταματά να σου χαρίζει αστείρευτη αγάπη, γνώσεις και ψυχική ηρεμία.
Κάθε φορά που βοηθούσα μια γατούλα, από μικρός, πάντα ήθελα να κάνω κάτι παραπάνω.

Κάποια στιγμή, πριν αρκετά χρόνια, πήρα την πρωτοβουλία και έφτιαξα έναν μικρό ιδιόκτητο κλειστό χώρο, ο οποίος εδώ και χρόνια συνεχίζει να διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες των γατιών που φιλοξενούνται και αναρρώνουν. Ο λεγόμενος ”Γάτο-χώρος” του θείου Σάκη.
Αν και μικρός, έχουν σωθεί πάρα πολλές γάτες εδώ! Κάποιες μένουν μόνιμα εδώ στο γατόσπιτο, και πάρα πολλές, με μεγάλο προσωπικό αγώνα, έχουν βρει και μένουν σε υπέροχα σπίτια!

Δεν έπαψα ποτέ να αναζητώ κάτι καλύτερο, κάτι πιο άνετο κάτι πιο μεγάλο, για να μπορώ να κάνω περισσότερα για αυτά τα ζωάκια και να σωθούν ακόμη πιο πολλά!
Η σκέψη μου, το όραμα μου, ήταν και είναι πάντα ένα σπίτι με αρκετούς χώρους για φιλοξενία, ανάρρωση, για ξεχωριστή φροντίδα και παρακολούθηση, για περισσότερα ζώα ταλαιπωρημένα, και έναν όμορφα διαμορφωμένο εξωτερικό περιφραγμένο χώρο για το παιχνίδι τους, τις δραστηριότητες, και την καθημερινή τους κίνηση στον ήλιο και στην φύση.

Η απόκτηση ενός τέτοιου χώρου, σπιτιού, που θα μπορούσε να είναι σωτήριο για πολλές αδέσποτες γάτες, δυστυχώς δεν μου το επιτρέπουν οι οικονομικές συνθήκες να το αποκτήσω. Θέλει την στήριξη όλων σας που αγαπάτε αυτά τα ζώα.
Ο μοναχικός, προσωπικός μου αγώνας για αυτά τα πλάσματα κρατάει πάρα πολλά χρόνια, έχω αφιερώσει σχεδόν όλη την προσωπική μου ζωή στην σωτηρία και φροντίδα αυτών των ζώων. Και το ξέρουν καλά όσοι με έχουν γνωρίσει από κοντά. 

Κατάφερα να δημιουργήσω έναν μικρό γάτο χώρο, με προσωπικά μου μόνιμα έξοδα για αυτά τα ζώα. Βέβαια πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε μια μερίδα ανθρώπων, φίλους, γνωστούς και κάποιοι που εμπιστεύονται τον αγώνα του θείου Σάκη, που είναι δίπλα σε αυτό, και υπάρχει η σημαντική βοήθεια από αυτούς για τις ανάγκες των γατιών.
Είναι ένα μεγάλο όνειρο, το όραμα του θείου Σάκη. Που θα αλλάξει την ταλαίπωρη ζωή πολλών γατιών στον δρόμο. Αλλά έχω την πίστη πως κάποια στιγμή θα γίνει το θαύμα για αυτά τα πλάσματα, και θα καταφέρω το μεγάλο βήμα που ονειρεύομαι χρόνια. Να κάνω κάτι μεγαλύτερο, κάτι πολύ καλύτερο για τις αγαπημένες μας αδέσποτες γάτες!!!

Δεν λέω αγαπημένες μου…γράφω αγαπημένες μας… γιατί ξέρω πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που λατρεύουν αυτά τα ζώα. Και θέλουν το καλύτερο για αυτά!
Αν δεν έχετε δει τον προσωπικό μου αγώνα, αν δεν έχετε γνωρίσει από κοντά τον θείο Σάκη, αν δεν έχετε βοηθήσει ή θέλετε να βοηθήσετε σε όλο αυτό, μπορείτε να το κάνετε τώρα ή όποια στιγμή θέλετε. 

Στην επίσημη σελίδα του θείου Σάκη στο Facebook ”TheiosSakis.gr” και στην ιστοσελίδα του www.theiossakis.gr

Η δύναμη του θείου Σάκη…είστε εσείς!!!

Με την δική σας στήριξη, ο θείος Σάκης μπορεί να κάνει ακόμη πιο πολλά! Τα αδέσποτα γατάκια του δρόμου ελπίζουν σε εσάς!!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!

Θείος Σάκης!

τελευταια αρθρα

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img